TS hymyntuon palvelut
Ikääntyville arkeen matalan kynnyksen tukipalveluja, joiden lähtökohtana on ajatus, että ikääntyvä on itsensä paras asiantuntija, jolloin pystytään paremmin takaamaan yksilöllisempi tuki, kuten tukemaan toimintakykyä, mielen hyvinvointia ja auttamaan arjen askareissa.

Tuotan sinulle tai läheisellesi ei sairaanhoidollista tukipalvelua. Tuomalla kotiisi kiireetöntä huolenpitoa, helpotusta arjen sujumiseen ja mielen piristystä, joilla pystytään vähentämään tulevaisuudessa sairaanhoidon tarvettasi.

Palvelumme:

Luonasi käy aina sama tuttu ihminen, jolle voit kertoa elämäsi tarinasi, jolloin tutustumme paremmin elämääsi ja tapoihisi, näin ainoastaan syntyy parhaimmillaan aito luottamus puolin ja toisin.

Helpoiten saat omasi tai lähimmäisesi arjen sujumaan vaivattomasti varaamalla maksuttoman kokeilukäynnin(2h) tai kartoituskäynnin (n.1h)

TS hymyntuolla on lupa tarjota arvonlisäverottomia palveluita, sekä  sosiaalitoimen lupa toimia Parkanossa ja Kihniössä. Toimintani on myös vastuuvakuutettu.

Yritykseni on ennakkoperintärekisterissä, joten palveluistani voi hakea -60% kotitalousvähennystä, autamme hakemuksen tekemisessä.

Mitä ovat tukipalvelut: Ne ovat matalan kynnyksen tukea kotiin, jotka ovat useimmiten ensimmäinen itsenäisen asumisen tueksi tarvittavia palveluita. Eikä sinun välttämättä tarvitse olla kotihoidon asiakkaana.

Mitä ovat matalan kynnyksen palvelut: Ne ovat palveluita joissa asiakkailta vaadittavat edellytykset palvelun hakeutumiseen on madallettu. Sekä pyritään tavoittamaan asiakkaat jotka ovat syystä tai toisesta jääneet palvelujärjestelmän ulkopuolelle.

.

Kenelle palvelut on suunnattu

Palvelut ovat suunnattu ikääntyneille kotiin. Sekä omaishoitajille, jotka kaipaavat hengähdys taukoa. Yhteyttä voi ottaa myös tilanteessa. Kun avun tarve ei ole säännöllistä esim. käden murtuma tai lonkkaleikkauksesta toipumisen ajaksi.

Palveluja voivat ostaa itselleen yksinäiset ikäihmiset, ruuhkavuosia elävät ja kaukana asuvat omaiset, jotka eivät kiireiden tai pitkän välimatkan vuoksi kerkiä kovin usein käymään omaisensa luona. Sekä myöskin omaishoitajat.

Palvelut sisältävät mm.


Juttuseuraa


Lukeminen

Valokuvien katselu

Ulkoliikunta/kotiliikunta

Käsitöitä


Kahvilassa, lounaalla tai kulttuuritapahtumissa käynti


Kaupassa, apteekissa tai postissa käynti puolesta


Saattamisapu apteekkiin, kauppaan, postiin, pankkiin, lääkäriin, kmapaajalle, viranomaisasiointi tai vaikkapa hautausmaalla käynti

Kevytsiivous esim. imurointi, pölyjen pyyhkiminen, wc:n pesu, tiskienpesu ja roskien vieminen (kaikki tehdään asikkaan omilla pesuaineilla ja välineillä)

Kevyet lumityöt


Kukkien kastelu

Vaatehuolto (pesu, silitys ja viikkaus)


Ruuanlaitossa avustaminen


Pesuilla avustaminen


Internet ja älylaitteiden käyttöönotto ja käytössä avustaminen